Vi tar det personligt.

De bästa lösningarna för er

Som försäkringsförmedlare sätter vi alltid vår uppdragsgivare i fokus. Vår uppgift är att hitta de bästa lösningarna för just er verksamhet. Då vi får ert förtroende som rådgivare får ni tillgång till vår breda kompetens, höga service och försäkringslösningar för maximal trygghet.

Detta skapar långsiktiga relationer med ett stort förtroende som grund och ett ansvar för oss att vara er lyhörda rådgivare och resurs.

Era egna personliga specialister

Vi erbjuder våra uppdragsgivare, egna namngivna specialister med ett stort engagemang, hög tillgänglighet, gediget kunnande samt lång erfarenhet.

Vi arbetar i unikt sammansatta team så att våra uppdragsgivare ska erhålla all den kompetens som uppdraget kräver. Detta arbetssätt gör att vi kan hålla en mycket hög servicenivå samt skapa goda relationer med våra uppdragsgivare. De personer som är med i teamet är väl insatta i uppdragsgivarens försäkringslösningar och andra frågor som kan vara aktuella. Teamet består av en ansvarig försäkringsförmedlare, assisterande försäkringsförmedlare och vid behov en riskingenjör.

Rikstäckande kvalitetsleverantör

Vi arbetar rikstäckande från fyra kontor. Vi är medlem i Svenska försäkringsförmedlares förening (Sfm) och bedriver försäkringsförmedling med tillstånd från Finansinspektionen.


Sedan 1989.

Vi har varit verksamma sedan 1989 och är ett av landets äldsta förmedlarbolag. Vår ambition under åren har alltid varit att leverera tjänster med fokus på kvalité, hög tillgänglighet och effektiv service. Detta har skapat långvariga relationer och en stabil, välplanerad tillväxt. Vi levererar idag rådgivning samt förmedlar försäkringslösningar och koncept till nöjda uppdragsgivare i hela landet. Att vi är en förmedlare som bryr oss märks tydligt i vårt sätt att arbeta och i vår leverans.