Det lönar sig att vara medlem.

FEF Fastighets­försäkring det självklara valet.

Vi har samlat de bästa delarna i en fastighetsförsäkring och anpassat den för dig som medlem i Fastighetsägarna. Vårt mål är att ge dig trygghet i ditt fastighetsägande med en bred försäkringsomfattning och en unik kundservice. Gör som 4 000 medlemmar redan har gjort – teckna FEF du med.

Läs mer

Vår kompetens är din kompetens.

Sedan 1994 har Fastighetsägarna stolt kunnat erbjuda FEF i samarbete med oss på Proinova. Det långa samarbetet ger oss värdefull erfarenhet och kunskap. För oss är det viktigt att ligga i framkant när det gäller utveckling, service och anpassning till marknaden. Detta ger dig trygghet i ditt fastighetsägande – vi är till för dig.


Trygghet medprofessionell rådgivning

Våra specialister ger dig, som försäkrad genom FEF, professionell rådgivning i försäkrings-frågor. Det kan vara frågor rörande fastighetsägande, renovering, nybyggnation och andra entreprenadrelaterade frågor. Naturligtvis finns vi även till hands vid skadeärenden.


Snabb skadehantering och snabb utbetalning

Vår försäkringsgivare ger dig en snabb och kompetent skadehantering. När ni har levererat ett komplett ersättningsanspråk garanterar de att utbetalning sker inom 10 dagar.


Alltid hög prioritet på dina ärenden

Vårt FEF-team finns där för dig via telefon och e-post. På www.fefonline.se hittar du information och material om försäkringen. Här kan du också skicka in din offertförfrågan och anmäla dina skador. Smidigt och enkelt, precis som det ska vara.
En riktigt bra fordonsförsäkring med obegränsad körsträcka till fast pris.

Personbil • Lätt Lastbil • Lätt Släp

Läs mer och teckna FEF forsdonsförsäkring här


Kontakta oss för mer information eller offert redan idag!
Försäkringsgivare: If Skadeförsäkring och Anticimex


Välkommen till Proinova Agency.