Gäller följande HSB-områden: HSB Södertörn, HSB Norr och HSB Södra Norrland (Jämtland & Ånge).

För möjligheternas boende.

Tänk att samla de bästa delarna i en fastighets- och bostadsrättsförsäkring speciellt framtagen för er som har HSB Södertörn, HSB Norr och HSB Södra Norrland (Jämtland & Ånge) som förvaltare. – Det har vi gjort.

BEFförsäkring heter konceptet och är det nya namnet på Bostadsrättsföreningens Egna Försäkringar.

Unikt koncept

BEFförsäkring är ingen produkt hos ett specifikt försäkringsbolag utan ett koncept som vi på Proinova har arbetat fram under många år och som vi erbjuder er. Vi har skapat en arbetsform som garanterar mycket hög service, kvalitet, kompetens och tillgänglighet.

Trygghet i vardagen

Förutom riktigt bra villkor, så har ni dessutom tillgång till vår kompetens och erfarenhet i frågor och förhandlingar gällande försäkringen och med försäkringsbolaget.

Vi arbetar för er vilket gör att ni alltid har rätt resurser och kunskap på er sida. Vi ser till att ni alltid har en aktuell försäkringslösning vilket ger er en trygghet i den dagliga verksamheten.

Proaktiv - för att undvika skador

På Proinova arbetar vi intensivt och proaktivt inom det skadeförebyggande området. Detta med hjälp av både digitala verktyg och en egenutvecklad handbok. Ett material som innehåller information om de vanligaste skadorna och råd för att förebygga problemen.

Vår kompetens är er kompetens.

Hos oss på Proinova finns ett dedikerat BRF-team unikt för BEFförsäkring. Med hög kompetens inom fastighets- och bostadsrättsförsäkring finns vi alltid till hands med snabba och korrekta svar på era frågor. – Vi är till för dig.

Kontakta oss för mer information eller offert redan idag!

Ett unikt koncept framtaget i samarbete med
HSB Södertörn, HSB Norr och HSB Södra Norrland (Jämtland & Ånge)Välkommen till Proinova.