Med fokus på Tillgänglighet, Tydlighet och Trygghet.

Tillgänglighet

Som vår uppdragsgivare får du tillgång till vårt dedikerade kundteam. Du bemöts personligt och professionellt när du har frågor, behöver assistans eller vill ha en offert på en ny försäkring.

Tydlighet

Produktens villkor och flexibla utformning gör att den kan anpassas för vart enskilt behov. Tydligheten är därav viktig så att du enkelt kan se vad som ingår och vad som behövs för att anpassa produkten till just ditt behov.

Trygghet

Vi jobbar för dig vilket gör att du alltid har rätt resurser och kunskap på din sida när du har frågor eller vid förhandling med försäkringsbolaget. Dessutom ser vi till att du alltid har en aktuell produkt, så du kan känna dig trygg med din fastighetsförsäkring.

Rätt resurser och kunskap på din sida.


Proinova Agency AB startades 2007, och är en del av Proinovas verksamhet. Det är vi som tagit fram och erbjuder ToppFAST.
Vi är din rådgivare inom försäkringsmarknaden. Vår uppgift är att placera försäkringar i samråd med våra uppdragsgivare i de för er mest fördelaktiga försäkringsbolagen, självklart med de bästa lösningarna.

Läs mer om Proinova på www.proinova.se.

Kontakta oss för mer information eller offert redan idag!

Välkommen till Proinova Agency.