Kontinenten, skärgården eller fjällen...

Vi behöver utöka vår personalstyrka till våra kontor i Helsingborg, Kungsbacka och Östersund.

Vi söker därför dig som har utbildning och erfarenhet inom företagsförsäkring och som kommer arbeta som förmedlare, men vi behöver även dig som arbetar i team med förmedlarna.

Du är van vid att hantera kunder i olika situationer och inte rädd för att ta för dig. Hos oss är hög servicekänsla, hög kvalité och stort engagemang en självklarhet, både mot våra kunder och kollegor.

Du har lätt för att arbeta självständigt men har även en god samarbetsförmåga, då vi arbetar i kundteam. I vår vardag går alltid kvalité före kvantitet. Lyhördhet och noggrannhet är saker som vi värdesätter högt. Erfarenhet inom försäkringsbranschen är meriterande men inget krav.

Förutom en arbetsplats med en stor framtidspotential erbjuder vi:

  • En arbetsplats som håller hög kvalitet även på det lilla
  • En arbetsmiljö där det är högt i tak och nära till skratt
  • En utvecklande arbetsmiljö där egna initiativ uppskattas
  • Förmånlig pensions- och sjukvårdsförsäkring
  • Generös friskvård

Proinova

Vi är en innovativ och rikstäckande försäkringsförmedlare inom sakförsäkring och riskhantering, med fokus på Kompetens, Service och Trygghet.

Sedan 1989 har vi levererat rådgivning, förmedlat försäkringslösningar och koncept till nöjda uppdragsgivare i hela landet. Detta har skapat långvariga relationer och en stabil, välplanerad tillväxt. Att vi är en förmedlare som bryr oss, märks tydligt i vårt sätt att arbeta och i vår leverans – Vi tar det personligt!”.

Vi håller löpande intervjuer så har vi gjort dig intresserad, skicka din ansökan idag!

Ansökan med CV och referenser skickas till: jobb@proinova.se
Tillträde enligt överenskommelse.
Placeringsort: Helsingborg, Kungsbacka eller Östersund

Frågor om tjänsten besvaras av Personalchef, Patrik Johansson på 010-22 16 685 eller patrik.johansson@proinova.se


Sedan 1989.

Vi har varit verksamma sedan 1989 och är ett av landets äldsta förmedlarbolag. Vår ambition under åren har alltid varit att leverera tjänster med fokus på kvalité, hög tillgänglighet och effektiv service. Detta har skapat långvariga relationer och en stabil, välplanerad tillväxt. Vi levererar idag rådgivning samt förmedlar försäkringslösningar och koncept till nöjda uppdragsgivare i hela landet. Att vi är en förmedlare som bryr oss märks tydligt i vårt sätt att arbeta och i vår leverans.