Vi tar det personligt.

De bästa lösningarna för er

Som försäkringsförmedlare sätter vi alltid vår uppdragsgivare i fokus. Vår uppgift är att hitta de bästa lösningarna för just er verksamhet. Då vi får ert förtroende som rådgivare får ni tillgång till vår breda kompetens, höga service och försäkringslösningar för maximal trygghet.

Detta skapar långsiktiga relationer med ett stort förtroende som grund och ett ansvar för oss att vara er lyhörda rådgivare och resurs.

Era egna personliga specialister

Vi erbjuder våra uppdragsgivare, egna namngivna specialister med ett stort engagemang, hög tillgänglighet, gediget kunnande samt lång erfarenhet.

Vi arbetar i unikt sammansatta team så att våra uppdragsgivare ska erhålla all den kompetens som uppdraget kräver. Detta arbetssätt gör att vi kan hålla en mycket hög servicenivå samt skapa goda relationer med våra uppdragsgivare. De personer som är med i teamet är väl insatta i uppdragsgivarens försäkringslösningar och andra frågor som kan vara aktuella. Teamet består av en ansvarig försäkringsförmedlare, assisterande försäkringsförmedlare och vid behov en riskingenjör.

Rikstäckande kvalitetsleverantör

Vi arbetar rikstäckande från fyra kontor. Vi är medlem i Sveriges försäkringsförmedlares förening (Sfm) och registrerade hos Finansinspektionen samt Insuresec.


Välkommen till Proinova.

Sedan 1989.

Proinova är sedan mitten av 2017 det nya namnet på f.d. Osséen Försäkringsmäklare Syd AB (OsséenSyd).

Vi har varit verksamma sedan 1989 och är ett av landets äldsta förmedlarbolag. Vår ambition under åren har alltid varit att leverera tjänster med fokus på kvalité, hög tillgänglighet och effektiv service. Vi har alltid gått vår egen väg som professionell försäkringsförmedlare och vi levererar innovativa och unika lösningar till uppdragsgivare i hela landet. Vårt nya namn och vår nya profil ökar tydligheten i vårt varumärke, vårt budskap och vår kommunikation.

Välkommen till en förmedlare som bryr sig.