BRF Försäkring

Ett riktigt bra försäkrings­koncept framtaget unikt för bostadsrätter och fastigheter.

Vi på Proinova har med vår långa erfarenhet skapat ett bostadsrätts- och fastighets­försäkringskoncept som vi kallar BRF Försäkring. Ett koncept och en arbetsform som passar oavsett ert nuvarande försäkringsbolag. Vi som fristående förmedlare ser till att ni får maximalt ut av er försäkring i form av riktigt bra villkor, moment och service som många andra försäkringslösningar inte kommer i närheten av.

Unikt koncept och arbetsform

Vår BRF Försäkring är ingen produkt hos ett specifikt försäkringsbolag utan ett försäkringskoncept som vi under många år har arbetat fram. Vi har skapat en arbetsform som garanterar hög service med kvalitet, kompetens och tillgänglighet.

Trygghet i vardagen

Förutom riktigt bra villkor, så har anslutna till BRF Försäkring vår kompetens och erfarenhet på sin sida i försäkrings-frågor och vid skadeärenden. Dessutom ser vi till att ni har en aktuell försäkringslösning vilket är en stor trygghet för er i vardagen.

Kompetens när det behövs

Hos oss på Proinova har vi ett dedikerat team för BRF Försäkring. Med hög kompetens inom bostadsrätts- och fastighetsförsäkring finns vi alltid till hands, med snabba svar på era frågor. Som en fristående kompetens ger vi konceptet ett stort mervärde, då vi är till för er.