Ett riktigt bra försäkrings­koncept.

Ett riktigt bra försäkrings­koncept framtaget unikt för bostadsrätter och fastigheter.

Service är vårt ledord och via vårt BRF-team finns vi alltid till hands för dig.

Kontakta oss

Unikt koncept och arbetsform

Vår BRF Försäkring är ingen produkt hos ett specifikt försäkringsbolag utan ett försäkringskoncept som vi under många år har arbetat fram. Vi har skapat en arbetsform som garanterar hög service med kvalitet, kompetens och tillgänglighet.

Trygghet i vardagen

Förutom riktigt bra villkor, så har anslutna till BRF Försäkring vår kompetens och erfarenhet på sin sida i försäkringsfrågor och vid skadeärenden. Dessutom ser vi till att ni har en aktuell försäkringslösning vilket är en stor trygghet för er i vardagen.

Kompetens när det behövs

Hos oss på Proinova har vi ett dedikerat team för BRF Försäkring. Med hög kompetens inom bostadsrätts- och fastighetsförsäkring finns vi alltid till hands, med snabba svar på era frågor. Som en fristående kompetens ger vi konceptet ett stort mervärde, då vi är till för er.

Proaktiv – det bästa sättet mot skador.

På Proinova arbetar vi intensivt och proaktivt inom det skadeförebyggande området. Detta med hjälp av både digitala verktyg och en egen- utvecklad handbok. Material som innehåller information om de vanligaste skadorna och råd för att förebygga problemen.

Dessutom finns checklistor för att kunna utföra egenkontroller samt en webbshop med bra erbjudande på produkter m.m. Kunskap och verktyg för färre skador och mindre tråkigheter, något alla tjänar på.

Kontakta oss för mer information eller offert redan idag!

Välkommen till Proinova.